Share

DocTalks:

Documentairemaker Elena Lindemans vertelt in dit ‘Makers met de billen bloot’-interview over haar carrière als documentairemaker. Ook vertelt ze hoe volhardend je moet zijn om iemand binnen boord te houden van je documentaire,

Documentairemakers gaan met de billen bloot in 2Docs nieuwe onlineserie voor beginnende filmmakers: ‘Makers met de billen bloot’. Hierin geven documentairemakers als Dirk-Jan Roeleven, Frans Bromet en Sophie Dros tips over het maken van documentaires. Daarbij doen ze hun grootste filmblunders uit de doeken en verklappen ze hun geheime trucs.

Elena Lindemans (1974) is journalist, documentairemaker en presentatrice. Ze maakt in 2014 met ‘Moeders springen niet van flats’ een documentaire over haar moeder die zichzelf van het leven beroofde. Haar laatste documentaire ‘Ik heb het niet gedaan’ (2019) gaat over de Nederlander Romano van der Dussen die 12,5 jaar onschuldig in Spanje vast heeft gezeten voor het verkrachten en aanranden van drie vrouwen.

In ‘Makers met de billen bloot’ Frans Bromet Vincent Boy Kars Sophie Dros Dirk Jan Roeleven Astrid Bussink Elena Lindemans Joey Boink Bibi Fadlalla

Zou Joey Boink de documentaire over Jesse Klaver hebben gemaakt als hij wist hoeveel ophef er zou volgen? Hoe strikte Dirk Jan Roeleven Louis van Gaal voor een unieke tv-uitzending? Wat deed Sophie Dros in een SM-kelder? Hoe creëerde Frans Bromet zijn unieke stijl? Je komt erachter in de 2Doc-serie ‘Makers met de billen bloot’.

Bekijk deze 2Doc online-serie hier: www.2doc.nl/mmdbb
Bekijk al onze documentaires gratis online op www.2doc.nl

Leave a Comment