Share

Floor kreeg burn-out door ‘energie-vreters’

Steeds meer werkende mensen hebben last van stress. En volgens onderzoek leidt dat bij zestien procent van de werknemers een burn-out. Mede daarom is het ‘de week van de werkstress’.

Continu gespannen, angstig, altijd een vol hoofd, dingen niet goed kunnen onthouden. Het lijstje is lang voor Floor Pijpers. Zo’n vier jaar geleden kreeg ook zij een burn-out: ‘Er is heel veel schaamte. Ik voelde me echt een hele grote faler. Het voelde alsof die carriere waar ik zo hard voor had gewerkt steeds verder weg leek te gaan en dat alles mislukte’.

Vooral de continue afleidingen gedurende dag zijn voor Floor de ‘energie-vreters’, zoals een belletje van de tram. ‘Als je continu open staat voor prikkels van een telefoontje, een belletje, een deurbel Dan ben je steeds aan het switchen, waardoor je altijd alert moet zijn. Ik heb gevoeld hoe belangrijk het is om te ontspannen’, vertelt ze. Nu wil ze het taboe over werkstress doorbreken. Ze ziet een burn-out zelfs als een kans om er een enorme groei uit te halen voor jezelf.AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/user/AT5Amsterdam

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Posted In:

Leave a Comment