Share

Osman Ozdemir zoekt receptuur-/drankboeken voor Library of Spirits

De in Alanya geboren Turkse drankhandelaar Osman Ozdemir is naarstig op zoek naar unieke drankboekwerken en dito lijvige receptuur-literatuur om zijn Library of Spiritsbieb aan de Rotterdamse Oude Binnenweg extra cachet te geven.

Noodgedwongen staat zijn als bibliotheek ingerichte en net geopende zaak door speurtijdtijdgebrek voorlopig alleen nog vol met hier en daar zeldzame dus dus dure spraakmakende spiritualiën. Daarvan is weliswaar de soms stoffige etikettering al leeswaardig materiaal, maar Osman wil meer.

Als eerste zaak in Rotterdam en misschien zelfs van heel Nederland moet zijn Oude Binnenweglokatie ook een trekpleister worden voor boekenwurmen en -pluizers.

Non-alcoholiki of mede-honingwijnliefhebbers die desnoods onder het genot van een frisje de eeuwenoude replicaparafernalia over leven voor de brouwerij en alchemie-mislukkingen als de erkende ontstaansbronboekstaving van de alcoholvinding zijn vanaf zeg maar het nieuwe jaar meer dan van harte welkom bij Osman.

Uiteraard kan al uw overbodige drank-historiepoëzie en overige liquid silly poetry ter inzage worden afgeleverd bij Osman Ozdemir’s SpiritsLibrary.

Genoeg alcogelispel. Uwer food- and boozepornlifestyle-vloggoloog Jack F Kerklaan gaat vooruitlopend op al wat komen gaat e nte boekstaven staat maar ‘s voor de geinteresseerde goegemeente op deze uitermate joviale en belezen Osman Ozdemir an….

Volg ons ook op
Facebook: https://www.facebook.com/RTVRijnmond/
Twitter: https://twitter.com/RTV_Rijnmond
Instagram: https://www.instagram.com/rtvrijnmond/
Website: http://www.rijnmond.nl/

Leave a Comment