Share

Vincent Boy Kars met de billen bloot

Documentairemaker Vincent Boy Kars vertelt in dit ‘Makers met de billen bloot’-interview waarom hij zijn beste vriend een loser noemde en wat dit heeft betekend voor hun vriendschap. Ook legt hij uit waarom je als maker jezelf beperkingen moet opleggen.

Documentairemakers gaan met de billen bloot in 2Docs nieuwe onlineserie voor beginnende filmmakers: ‘Makers met de billen bloot’. Hierin geven documentairemakers als Dirk-Jan Roeleven, Frans Bromet en Sophie Dros tips over het maken van documentaires. Daarbij doen ze hun grootste filmblunders uit de doeken en verklappen ze hun geheime trucs.

Vincent Boy Kars (1990) specialiseerde zich in de belevingswereld van zijn eigen, digitale generatie. Met My First Porn Film studeerde hij in 2015 af aan de St. Joost Academie in Breda. Datzelfde jaar sleept hij de Wildcard van het Nederlands Film Festival in de wacht. In de film Independent Boy (2017) neemt hij een maand lang de regie van het leven van zijn beste vriend Metin over, omdat hij vindt dat Metin onsuccesvol is en te weinig van zijn ambities waarmaakt.

In ‘Makers met de billen bloot’ Frans Bromet Vincent Boy Kars Sophie Dros Dirk Jan Roeleven Astrid Bussink Elena Lindemans Joey Boink Bibi Fadlalla

Zou Joey Boink de documentaire over Jesse Klaver hebben gemaakt als hij wist hoeveel ophef er zou volgen? Hoe strikte Dirk Jan Roeleven Louis van Gaal voor een unieke tv-uitzending? Wat deed Sophie Dros in een SM-kelder? Hoe creëerde Frans Bromet zijn unieke stijl? Je komt erachter in de 2Doc-serie ‘Makers met de billen bloot’.

Bekijk deze 2Doc online-serie hier: www.2doc.nl/mmdbb
Bekijk al onze documentaires gratis online op www.2doc.nl

Leave a Comment