Share

De Bijrijder: Tijdens avondklok door Almelo en Zwolle | RTV Oost

De Bijrijder is terug! Het kijkcijferkanon van RTV Oost vind je nu ook op ons YouTubekanaal en vandaag laten we zien hoe stil het op straat is in Almelo en Zwolle tijdens de avondklok. Abonneer je hier http://bit.ly/AbonneerRTVOost

De Bijrijder: Ken je het nostalgische programma van TV Oost nog? Het concept in eenvoudig: we rijden met een auto door een dorpje of door een stad. Leuk muziekje eronder en laat dat nostalgische gevoel maar komen!

Download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Overijssel

Wie zijn wij?
Op het kanaal van RTV Oost vind je het laatste nieuws uit de regio Overijssel en meer! Naast de spannende (LIVE) wedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente of Heracles Almelo interviewen we ook bijzondere mensen uit Overijssel. We laten je regionaal nieuws zien uit de regio’s Zwolle, Deventer, Almelo, Enschede, Vechtdal, Kop van Overijssel en de Reggestreek. Daarnaast brengen we je spraakmakende documentaires over bijvoorbeeld de vuurwerkramp in Enschede, Lotte van der Zee, Krav Maga en we gaan langs bij bekende mensen uit onze regio en brengen je het laatste nieuws van vandaag.

✉️ Heb je een tip? Mail dan naar [email protected] of stuur een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van RTV Oost!

Volg ons ook op social media!
Facebook – https://www.facebook.com/rtvoost/
Instagram – https://www.instagram.com/rtvoost/
Twitter – https://twitter.com/rtvoost

#RTVOost #RTVOostbijrijder #Avondklok

Leave a Comment