Share

MKZ-crisis: terugblikken op de ruiming van onze boerderij | RTV Oost

Het is alweer 20 jaar geleden dat het land in de ban was van de MKZ-crisis. Die trof ook de boerderij van Nelly en Eddy Hassink uit Welsum. Hun dieren werden preventief geruimd. Abonneer je hier http://bit.ly/AbonneerRTVOost

Download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Overijssel

Op ons kanaal vind je persoonlijk portretten van mensen die iets bijzonders hebben meegemaakt. Dat kunnen mooie momenten zijn, zoals de geboorte van de vierling van de familie Adema, bekend van Een Huis Vol, of het rustige corona-leven van hardstyle-dj Radical Redemption. Maar ook verdrietige persoonlijke verhalen komen hier aan bod. Bijvoorbeeld het verdrietige verhaal over het overlijden van de Enschedese miss Lotte van der Zee.

Wie zijn wij?
Op het kanaal van RTV Oost vind je het laatste nieuws uit de regio Overijssel en meer! Naast de spannende (LIVE) wedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente of Heracles Almelo interviewen we ook bijzondere mensen uit Overijssel. We laten je regionaal nieuws zien uit de regio’s Zwolle, Deventer, Almelo, Enschede, Vechtdal, Kop van Overijssel en de Reggestreek. Daarnaast brengen we je spraakmakende documentaires over bijvoorbeeld de vuurwerkramp in Enschede, Lotte van der Zee, Krav Maga en we gaan langs bij bekende mensen uit onze regio en brengen je het laatste nieuws van vandaag.

✉️ Heb je een tip? Mail dan naar [email protected] of stuur een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van RTV Oost!

Volg ons ook op social media!
Facebook – https://www.facebook.com/rtvoost/
Instagram – https://www.instagram.com/rtvoost/
Twitter – https://twitter.com/rtvoost

#RTVOost #mkzcrisis #boeren

Leave a Comment