Share

Rappen tegen eenzaamheid: “Niet opgeven, de lockdown biedt kansen” | RTV Oost

Jongerenwerkers in Almelo, Hengelo en Enschede hebben een rap opgenomen tegen de eenzaamheid. “Jongeren worstelen, maar ze moeten niet opgeven.” Abonneer je hier http://bit.ly/AbonneerRTVOost

Download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Overijssel

Hier vind je al het nieuws uit Twente. Bijvoorbeeld over boer Gerrit die niet mee doet aan schaalvergroting, Herman Finkers die vertelt over de bioscoopfilm De Beentjes van Sint Hildegard, Radical Redemption die het in coronatijd iets rustiger aan doet, Calijn die de paardenopvang Paard Zoekt Baas runt en de verhalen achter de vuurwerkramp in Enschede. Je vindt hier al het nieuws uit onder meer Enschede, Rijssen, Almelo en Hengelo.

Wie zijn wij?
Op het kanaal van RTV Oost vind je het laatste nieuws uit de regio Overijssel en meer! Naast de spannende (LIVE) wedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente of Heracles Almelo interviewen we ook bijzondere mensen uit Overijssel. We laten je regionaal nieuws zien uit de regio’s Zwolle, Deventer, Almelo, Enschede, Vechtdal, Kop van Overijssel en de Reggestreek. Daarnaast brengen we je spraakmakende documentaires over bijvoorbeeld de vuurwerkramp in Enschede, Lotte van der Zee, Krav Maga en we gaan langs bij bekende mensen uit onze regio en brengen je het laatste nieuws van vandaag.

✉️ Heb je een tip? Mail dan naar [email protected] of stuur een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van RTV Oost!

Volg ons ook op social media!
Facebook – https://www.facebook.com/rtvoost/
Instagram – https://www.instagram.com/rtvoost/
Twitter – https://twitter.com/rtvoost

#RTVOost #lockdown #jongeren

Leave a Comment