Share

Rolex-bende was zeer gewelddadig

Vier mannen die in 2018 en 2019 eigenaren van Rolexen op gewelddadige wijze hebben overvallen, stonden vandaag voor de rechter. Ze ontkennen in ieder geval een beroving niet en zeggen spijt te hebben. De politie bleek hen een paar weken te hebben afgeluisterd.

Het gaat in totaal om negentien berovingen. Slachtoffers werden van achteren aangevallen en meestal geslagen en geschopt. Ze werden vaak in hun gezicht geraakt. De daders opereerden niet altijd, maar vaak wel in dezelfde samenstelling. Omdat een slachtoffer een van de twee auto’s die ze gebruikten herkende, plaatste de politie in beide wagens afluisterapparatuur.

Van de gewelddadige beroving van René van Dam, de vader van Nicolette van Dam, werden beelden van een bewakingscamera bij een bank aan de Apollolaan in Zuid getoond. Op dat moment zat er al een paar weken afluisterapparatuur in de Volkswagen van de verdachten. Op de geluidsopnames, die in de rechtbank werden afgespeeld, is te horen dat de verdachten na de zeer gewelddadige beroving lachen. ‘Hij zat helemaal onder de (sic) bloed’, zei een van hen.AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:
https://www.youtube.com/AT5

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

Posted In:

Leave a Comment